VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Letní koláč
2.7.2019
Třešně ze zahrady. Vejce od sousedčiny slepičky. Ricotta, pravá vanilka, citronová šťáva, máslo, špetka kukuřičné mouky, slazeno javorovým sirupem. Vše bio, domácí a pečené s láskou:)
Maurerův stůl!
22.6.2019
Pavel Maurer. Nový projekt. Originální myšlenka. Exklusivní restaurace. Unikátní menu. Vše odhalíme již 27.6.2019. Sledujte naše sociální sítě!
Kosmatice
8.6.2019

Kosmatice aneb smažené květy černého bezu jsou úžasná gurmánská pochoutka. Neroste vám na zahradě? Tak běžte na lup, ale rychle - už začíná odkvétat!

Pepř
25.5.2019
Dostal jsem na ochutnání nejlepší pepř na světě... Cambodia, bio kvalita, fair trade. Tak uvidíme!
Kůň
12.5.2019

Staré podkovy, Troja a kůň v životní velikosti. Umění “taste-waste” :)

Zlato nad sůl
1.5.2019
Tak takhle vypadá zlatá kachna. Nebo lépe řečeno kachna posypaná jedlým zlatým prachem... No chuťově nepoznáte žádný rozdíl. Vypadá to pěkně, ale za ten účet ve finále to nestojí:)
Šetřeme planetu!
22.4.2019

Pivo v kelímku? Nic moc, ale když už, tak jedině ze 100% bio & recyklovatelného!

Někdy prostě musíš!
10.4.2019
Koblížky k sežrání: arašídové máslo & čerstvý malinový jam, baklava, glazé z bourbon vanilky, crème brûlée
Newejstujte
3.4.2019

Co se starým kolem? Co třeba ozdobit omšelou zeď ve vaší čtvrti? Dejte starým věcem nový život! Přemýšlejte nad tím, co vyhazujete! A především nad potravinami!

Den bez vody
26.3.2019
Pavel Maurer držel “vodovku” u příležitosti Světového dne vody. Jaké je to být na chvíli v kůži 600 milionů lidí na naší planetě? Jak se cítil a co to udělalo s jeho tělem? Čtěte na našem Facebooku “Maurerův výběr Grand Restaurant”!


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English