VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

18. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Je součástí každého jídla a nad jeho používáním není potřeba přemýšlet. Příbor, jak ho známe dnes, vznikl před staletími.

12. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Některé vůně nám signalizují úžasný kulinární zážitek a jiná jídla nemusíme ani ochutnat. 

11. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Při nákupu banánů musíme být obezřetní. Víte, na co si dát pozor?

04. 05. 2019, Text: Pavel Maurer

Pojďme se přenést do časů, kdy do Evropy ještě nedorazila rajčata nebo brambory.

28. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Co se stane, když v restauraci inspektora Michelinu poznají?

27. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Pokud obědváme nebo večeříme, měli bychom nespěchat a být s lidmi, které máme rádi!

24. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Velký rohlík a malý párek?

22. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Tak tu máme Velikonoce! 

21. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Chleba je dar boží, a tak je potřeba mít k němu náležitou úctu.

20. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Proč někdy očekávání hostů luxusních podniků zůstávají nenaplněná?

14. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Co zklamalo Pavla Maurera, když po letech ochutnal vlašský salát?

13. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Na co si dát pozor při nakupování na farmářských trzích? 

10. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Nakupujete na farmářských trzích? 

07. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Minulý týden dorazily do Prahy na pár dnů čtyři nefalšované japonské gejši!

06. 04. 2019, Text: Pavel Maurer

Nebojte se, UNICEF neplýtvá, ale my sami máme občas trochu zvrácené chování. 

31. 03. 2019, Text: Pavel Maurer

Jíte rádi ryby? Z jaké dálky někdy musí na náš talíř ryby cestovat?

30. 03. 2019, Text: Pavel Maurer

Co vůbec ocenění michelinskou hvězdou pro restaurace znamená? 

27. 03. 2019, Text: Pavel Maurer

Měli jste někdy možnost potkat se s pravou gejšou? 

24. 03. 2019, Text: Pavel Maurer

Stává se vám občas, že se celý den zapomenete nebo nestihnete napít?

23. 03. 2019, Text: Pavel Maurer

Oblíbili jste si trdelník, který se označuje za tradiční českou specialitu? 



 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English