VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

02. 12. 2018, Text: Pavel Maurer

Vznikají podniky, co se zaměřují na určité suroviny. A to je dobře!

01. 12. 2018, Text: Pavel Maurer

Za skvělou kuchyní není třeba jezdit pouze do velkých měst

25. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Suchá zem se drolí a šustí nedostatkem vláhy

24. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Nejlepší potraviny jsou většinou ty, co nemají žádný obal

21. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Nespěchejte

18. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Některé luxusní podniky si účtují automatické spropitné

17. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Gastronomie před rokem 1989? Na místo v dobré restauraci museli lidé čekat několik měsíců

11. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Jíst bez nože znamená jíst pomaleji – a to je u dobrého jídla žádoucí

10. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Pokud nebudou ryby, nebude ani voda a brzo nebudeme ani my

07. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Co mě inspirovalo na Designbloku

04. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Výčet celebritních restaurací

03. 11. 2018, Text: Pavel Maurer

Co všechno můžeme řešit u oběda?

28. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Sto let staré recepty nabízejí pestrá a chutná jídla

27. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Některá letiště nabízí jídlo na objednávku. Rozhodně ušetříte!

24. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

500 let světového velikána

21. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Využijte výhod lokálních potravin

20. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Je výše pokut za zkažené jídlo dostatečná?

14. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Čerstvými malinami se nemůžeme promlaskávat po celý rok

13. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Obsluha v restauraci nemusí být vždy dokonalá. Oběd vám ale nezkazí

10. 10. 2018, Text: Pavel Maurer

Generace X-Y-Z



 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English