VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Ambiente Brasileiro

Ambiente Brasileiro
Salónek
Bezbariérová
Se psem
Farmářské produkty
Na Příkopě 22
Praha 1 - Nové Město
110 00
12–23, po, 12–24, út–so, 12–23, ne
    734 760 734
Kuchyně:
brazilská
Zvláštnost:
Grilované maso ve stylu churrasco. Číšníci chodí mezi stoly a rovnou odkrajují ze špízu. Inspirativní salátový bufet nabízí další speciality brazilské kuchyně. Temperamentní atmosféra všude kolem. Můžete „sníst, co zmůžete“ – a to v té nejvyšší kvalitě.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.7
Obsluha: 1.9
Interiér: 2.1
Cena: 940
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (7. 11. 2018 10:08:27)

Po rekonstrukci přesně podle hesla "každá změna je k horšímu": zdražení, zhoršení. Snad doufají v neudržitelné přívaly turistů.......
 

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 3. 2018 11:29:38)

Shrnu to jednoduše. S partou kámošů na fakt opulentní masové posezení dobré, ale řekněme na delikátní posezení to není. Radší si zajdu na dobrou grilovačku k někomu na zahrádku a užijem si to víc. Ale koncept zajímavej a dobrej.
 

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 3. 2018 11:26:28)

Dlouhodobě fungující koncept grilovaných jídel. Je to chutné , ale prostě jen dobrá grilovačka. Masa jsou velmi kvalitní, dobře vychucená a výborně ugrilovaná. Jen si moc nemůžete zvolit svůj oblíbený způsob úpravy. Dají Vám to tak jak to připraví oni. Nám třeba chutnali srdíčka nebo moc dobrá jsou telecí játra. Samozřejmě i různé druhy masa chutnají dobře. Takže na velkou grilovací "žranici" je to ideální prostředí. Jenže pokaždé skončíte strašlivě přejedení a je Vám dost těžko.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 2. 2018 14:43:40)

Zavítal jsem sem zase na povinnou narozeninovou oslavu - na to mají asi v Praze patent :-). Ale už me to pomalu začíná unavovat... Jo, Jo je to skvěly koncept, který frčí a mají tu narváno, ale pro lidi co se sem po letech fungovaní vrací - nemají nic nového :-(. Proč třeba nedělají hovězí srdce, nebo více klobásek. A co třeba vepřové ocásky, nebo místo hranolek nepodávají Coxinha nebo Acarajé.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English