VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Moderní výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.0
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.3
Cena: 970
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (7. 10. 2018 16:05:11)

Celý hotel (včetně restaurace) je jeden zcela výjimečný design. V restauraci je vše bez chyby; vepřové žebírko se špičatým zelím je skvělé. Jen ta křesílka u stolů moc k posezení nevybízejí. Frgálová zmrzlina je pro mě značkou tohoto podniku (podobně jako u pana Svatka v Táboře liškový krém).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 9. 2018 08:41:04)

Restaurace s moderně zařízeným interiérem láká k vyzkoušení 7 - chodového degustačního menu. Salátek s králičím masem jako předkrm, valašká kyselica, losos, hovězí jazyk, telecí svíčková, sýrový talíř a makový knedlík jako dezert.Vše sladění s vínem a pivem. Některým pokrmům chyběl větší výraz. Obsluha byla ochotná ale přehnaně komisí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 9. 2018 08:41:04)

Restaurace s moderně zařízeným interiérem láká k vyzkoušení 7 - chodového degustačního menu. Salátek s králičím masem jako předkrm, valašká kyselica, losos, hovězí jazyk, telecí svíčková, sýrový talíř a makový knedlík jako dezert.Vše sladění s vínem a pivem. Některým pokrmům chyběl větší výraz. Obsluha byla ochotná ale přehnaně komisí.
 

GitaM

Connoisseur

  3

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 9. 2018 14:45:58)

Ráda zajedu i 50 kilometrů do Miuri. Okouzlující moderní hotel s excelentní kuchyní. Vybrala jsem si uzeného úhoře, králíka na paprice s chutnou těstovinou a tvarohové tašky se skořicí. Všechno na jedničku podtrženou. Číšníci jsou mladí a musí se učit za chodu restaurace.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 19:23:08)

moravská bomba ve srandovnim hotelu,číšníci trochu naškrobený,kuchyň supr,uzený jehněčí ramínko jsem chválil i na druhý den
 

pzk

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (12. 7. 2018 21:26:19)

Po par návštěvách jsme se “sžili”..nejdříve mě vše přišlo cenově nepřiměřené..následně jídlo i personál naprosto v pořádku.. prvotní naškrobenost se po par návštěvách rozplynula..kuchyně funguje nadstandardně..měli jsme větší část portfolia jídel v menu a vše chutnalo velmi dobře až skvěle..cenová úroveň je samozřejmě výše než drtivá většina restauraci v okolí, ale má to svou úroveň..pokud mohu doporučit restauraci v okolí s dobrým poměrem cena/výkon tak by to byl penzion Jurasek nedaleko..
 

Grand Restaurant Festival 2018 (26. 2. 2018 21:21:42)

nejprve bonbon z tenounkého plátku osmaženého amura. Dokonalé. Pouze omáčka byla trochu přesolená, ale já obecně nerada rybí polévky a rybu v tekuté podobě. Uzené jehněčí s výrazně česnekovou cizrnou, fantastické. na jazyku se rozplývající se srdce s kyprým knedlíkem orestovaným na másle....hledám špióna, který získá recept a technologický postup přípravy knedlíku. A pohanková palačinka - opět musí zapracovat špión...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 1. 2018 16:08:08)

Předkrm-candát-ryba dobrá,příloha nevýrazná,očekával bych proti nedochucené rybě,kde byla zvýrazněná jen čistá chuť ryby(a to bylo dobře) něco chuťově výraznější,zajímavější. Thajská polévka-velmi dobře dochucená,pikantní. Hlavní jídlo-jehněčí kolínko-skvěle připravené maso i poměrně zajímavá příloha.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (27. 1. 2018 20:15:29)

Vynikající menu. Obsluha výborná. Co více si může klient přát. Všechno prostě super.
 

MartinaFM

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (20. 1. 2018 18:42:10)

Letošní menu v rámci festivalu naprosto úžasné. Pan séfkuchař nám připomíná, že super potraviny máme i "pod nosem" a dokazuje, že čarovat se dá i z regionálních surovin. Krásný gurmánský zážitek, moc příjemná obsluha, děkujeme.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Buď je otevírání vína a jeho pití obřadem, blažeností anebo není ničím.
Miroslav Horníček
Top
English