VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Moderní výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.0
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.3
Cena: 970
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2018 (26. 2. 2018 21:21:42)

nejprve bonbon z tenounkého plátku osmaženého amura. Dokonalé. Pouze omáčka byla trochu přesolená, ale já obecně nerada rybí polévky a rybu v tekuté podobě. Uzené jehněčí s výrazně česnekovou cizrnou, fantastické. na jazyku se rozplývající se srdce s kyprým knedlíkem orestovaným na másle....hledám špióna, který získá recept a technologický postup přípravy knedlíku. A pohanková palačinka - opět musí zapracovat špión...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 1. 2018 16:08:08)

Předkrm-candát-ryba dobrá,příloha nevýrazná,očekával bych proti nedochucené rybě,kde byla zvýrazněná jen čistá chuť ryby(a to bylo dobře) něco chuťově výraznější,zajímavější. Thajská polévka-velmi dobře dochucená,pikantní. Hlavní jídlo-jehněčí kolínko-skvěle připravené maso i poměrně zajímavá příloha.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (27. 1. 2018 20:15:29)

Vynikající menu. Obsluha výborná. Co více si může klient přát. Všechno prostě super.
 

MartinaFM

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (20. 1. 2018 18:42:10)

Letošní menu v rámci festivalu naprosto úžasné. Pan séfkuchař nám připomíná, že super potraviny máme i "pod nosem" a dokazuje, že čarovat se dá i z regionálních surovin. Krásný gurmánský zážitek, moc příjemná obsluha, děkujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 7. 2017 19:48:50)

Kuchyně bez jakékoliv výhrady, škoda že pan šéfkuchař nevaří v Praze. Vaří skvěle. Obsluhující personál byl příjemný. Horší jsou již hosté, restaurace tohoto typu by měla trvat na jisté úrovni. Sestrkané stoly na terase nejsou nic moc... Ale to proč člověk do restaurace jde - výtečné jídlo- zde skutečně mají.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 6. 2017 12:54:02)

zajímavá pauza na obídek v moderním hotelu,vařej teda perfektně to se musí uznat,klasika hovězí s nudlema a bůček se zelim a brambokaší,za tim pak žemlovka s banánem a zmrzkou no supeeeeeeeeeeer
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English