VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

jsme
na GRF
2019
Miura hotel

Miura hotel
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
regionální
Zvláštnost:
Beton, plech, sklo a kámen. Základní materiály unikátní stavby v areálu golfového hřiště Čeladná. Výtvarná díla od Andyho Warhola, Damiena Hirsta a Davida Černého. Kreativní špičková gastronomie slavného chefa Michala Götha a prostředí v Beskydech nevídané.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.1
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.5
Cena: 870
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (7. 10. 2018 16:05:11)

Celý hotel (včetně restaurace) je jeden zcela výjimečný design. V restauraci je vše bez chyby; vepřové žebírko se špičatým zelím je skvělé. Jen ta křesílka u stolů moc k posezení nevybízejí. Frgálová zmrzlina je pro mě značkou tohoto podniku (podobně jako u pana Svatka v Táboře liškový krém).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 9. 2018 08:41:04)

Restaurace s moderně zařízeným interiérem láká k vyzkoušení 7 - chodového degustačního menu. Salátek s králičím masem jako předkrm, valašká kyselica, losos, hovězí jazyk, telecí svíčková, sýrový talíř a makový knedlík jako dezert.Vše sladění s vínem a pivem. Některým pokrmům chyběl větší výraz. Obsluha byla ochotná ale přehnaně komisí.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 9. 2018 08:41:04)

Restaurace s moderně zařízeným interiérem láká k vyzkoušení 7 - chodového degustačního menu. Salátek s králičím masem jako předkrm, valašká kyselica, losos, hovězí jazyk, telecí svíčková, sýrový talíř a makový knedlík jako dezert.Vše sladění s vínem a pivem. Některým pokrmům chyběl větší výraz. Obsluha byla ochotná ale přehnaně komisí.
 

GitaM

Connoisseur

  3

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 9. 2018 14:45:58)

Ráda zajedu i 50 kilometrů do Miuri. Okouzlující moderní hotel s excelentní kuchyní. Vybrala jsem si uzeného úhoře, králíka na paprice s chutnou těstovinou a tvarohové tašky se skořicí. Všechno na jedničku podtrženou. Číšníci jsou mladí a musí se učit za chodu restaurace.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 19:23:08)

moravská bomba ve srandovnim hotelu,číšníci trochu naškrobený,kuchyň supr,uzený jehněčí ramínko jsem chválil i na druhý den
 

pzk

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (12. 7. 2018 21:26:19)

Po par návštěvách jsme se “sžili”..nejdříve mě vše přišlo cenově nepřiměřené..následně jídlo i personál naprosto v pořádku.. prvotní naškrobenost se po par návštěvách rozplynula..kuchyně funguje nadstandardně..měli jsme větší část portfolia jídel v menu a vše chutnalo velmi dobře až skvěle..cenová úroveň je samozřejmě výše než drtivá většina restauraci v okolí, ale má to svou úroveň..pokud mohu doporučit restauraci v okolí s dobrým poměrem cena/výkon tak by to byl penzion Jurasek nedaleko..
 

Grand Restaurant Festival 2018 (26. 2. 2018 21:21:42)

nejprve bonbon z tenounkého plátku osmaženého amura. Dokonalé. Pouze omáčka byla trochu přesolená, ale já obecně nerada rybí polévky a rybu v tekuté podobě. Uzené jehněčí s výrazně česnekovou cizrnou, fantastické. na jazyku se rozplývající se srdce s kyprým knedlíkem orestovaným na másle....hledám špióna, který získá recept a technologický postup přípravy knedlíku. A pohanková palačinka - opět musí zapracovat špión...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 1. 2018 16:08:08)

Předkrm-candát-ryba dobrá,příloha nevýrazná,očekával bych proti nedochucené rybě,kde byla zvýrazněná jen čistá chuť ryby(a to bylo dobře) něco chuťově výraznější,zajímavější. Thajská polévka-velmi dobře dochucená,pikantní. Hlavní jídlo-jehněčí kolínko-skvěle připravené maso i poměrně zajímavá příloha.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (27. 1. 2018 20:15:29)

Vynikající menu. Obsluha výborná. Co více si může klient přát. Všechno prostě super.
 

MartinaFM

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (20. 1. 2018 18:42:10)

Letošní menu v rámci festivalu naprosto úžasné. Pan séfkuchař nám připomíná, že super potraviny máme i "pod nosem" a dokazuje, že čarovat se dá i z regionálních surovin. Krásný gurmánský zážitek, moc příjemná obsluha, děkujeme.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English