Pot-au-feu

  • 1.2 Jídlo
  • 1.4 Obsluha
  • 1.5 Interiér
  • 1 130 Kč Cena

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

Pot Au Feu

Rybná 13, Praha 1, Staré Město

Kuchyně: česká, francouzská, regionální

Vlastnosti: bezbariérová, farmářské produkty, salónek, zahrádka

Otevřeno: 11–15, 18–22, út–pá, 18–23, so

+420 739 654 884

Tady mají velkou slabost pro Francii. Dokonce si sami (chef s manželkou) vozí některé ingredience na základě osobního výběru. Prostorově nevelký podnik nabízí velké zážitky. Chcete, aby vás políbila vrcholná gastronomie? Tady to je možné!

Kracík Jan
Kracík Jan Excelentní kuchyně je rodinná tradice Kracíků. Janův dědeček byl kuchařem U Krakonoše v zájezdním hostinci v severních Čechách. Jan vystudoval prestižní Poděbradskou Hotelovou školu.

V roce 1999 získal cenu za nejlepší kuchař roku v juniorské kategorii a od té doby byl dvojnásobný finalista v obecném soutěže. Jan piloval své umění v zahraničí v Le Jardin des Remparts v Beaune, Les Crayères v Remeši a Mount Juliet Golf Hotel v Kilkenny s Tiger Woodsem jako jeho patron, v Mnichově, ve Švýcarsku, Chorvatsku a Rakousku.

Ve Francii Janova gastronomická filozofie pokročila v duchu kuchyně française s důrazem na přírodní chutě, z čerstvých surovin přivedl k životu skrze inovativními technikami vaření.

Od návratu zpět do ČR Jan pracoval jako šéfkuchař v několika z nejlepších pražských restaurací, včetně Paláci Kinských hodnocené jedny z nejlepších 50 restaurací v České republice.



Načítám ....